WORKSHOPS

Baroness verzorgt cocktail workshops voor elke gelegenheid. Is het nu voor teambuilding, een vriendenuitstapje, bachelor(ette) party, babyshower, verjaardagsfeestje voor kids….U kiest de toon én de locatie.

Wij komen naar u toe bij u thuis, op locatie, in het bedrijf en brengen alle benodigdheden mee. Shakers, ingrediënten, glazen, sfeer…maak u niet druk, we’ve got it.
Is er iemand die liever geen alcoholische cocktails wilt, dan is dat uiteraard geen probleem. Integendeel u bent de bartender van de dag, dus u kiest.

De workshops duren gemiddeld 2 tot 3 uur, afhankelijk van het thema en de spelopties. Baroness biedt workshops aan vanaf 5 personen. Bent u toch met een kleinere groep? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

Kind of volwassene, we hebben voor elk wat wils. Plezier en cocktails genoeg! Een ding staat vast, het wordt onvergetelijk. Smeer die armspieren alvast in, want we shaken er op los.

De ladies cocktail workshop zijn een aanrader voor een bachelorette party

Ladies’ Cocktail workshop

Oh yes it’s ladies night…Ontdek en beleef een geweldige avond samen met uw vriendinnen. Volgens Mr. Grey’s contract is alcohol verboden. Ach ja, regels zijn er om te verbreken.

We shaken en stirren elegante verrukkelijke cocktails…waar jullie nadien zelf van genieten. Het is de perfecte aperitief voor een fashionable ladiesnight. Houden jullie van een uitdaging? Kies dan voor een extra speldimensie. Opgepast dames, jullie zijn gewaarschuwd…Kiest u voor de uitdaging, dan zullen niet alleen de drinks vloeien maar net zoveel gossip.

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR p.p.
Prijs excl.: Vanaf 30,00 EUR p.p.

Leer de beste cocktails maken met deze Gentleman's cocktail workshop van Baroness

Gentlemen’s Cocktail workshop

Een mannenavond om naar uit te kijken. Bourbon, rum en gin klinkt voor u als muziek in de oren. Bij deze bijeenkomst leren u en uw makkers de echte classics mixen. Want laten we eerlijk zijn, een Jack Daniels Coke of een Gin Tonic is een fluitje van een cent. Reken er alvast op dat jullie bij de volgende mannenavond de recepten opnieuw bovenhalen. Want eens u ervan proeft, hmmm…onweerstaanbaar.

Duur: 2 uur
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR p.p
Prijs excl.: Vanaf 30,00 EUR p.p

Baroness Cocktail workshop friends

Friends Cocktail workshop

“Genieten, la vida loca en you only live once” is hét motto van u en uw vriendenkring. Deze get-together zal niet anders zijn dan u gewoon bent. Plezier hebben en na afloop denken ‘Ha, ik heb toch de gekste vrienden ooit’. Maar deze keer worden jullie getest, alleszins als jullie de uitdaging aangaan. Kent iedereen elkaar wel zoals jullie elkaar denken te kennen? Wat u ook kiest, het belooft een gezellige avond te worden.

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR
Prijs excl.: Vanaf 30,00 EUR

Leer uw team op een andere manier kennen tijdens de teambuilding cocktail workshop van Baroness

Team Cocktail workshop

Bent u op zoek naar een fun teambuilding event? Dan is het tijd om de club- of teamleden op een andere manier te leren kennen.
Wie weet schuilt er in uw team wel een echte barman of barmaid. Bij deze workshop ontdekt u geweldige cocktails en leert u uw ploegmaten ook anders kennen. Na deze activiteit is de dynamiek helemaal top in de club.

We maken samen een korte reis door de basisingrediënten zodat u bij een volgend feestje zelf achter de bar kunt staan, klaar om een Dry Martini te fixen of misschien wel een Twisted Mojito.

De afkomst en verhalen rond de verschillende levenswaters zijn ongetwijfeld een ware ontdekkingsreis voor de foodies. Wilt u echter wat meer actie en entertainment, dan is het ‘spelelement’ een absolute go-go. Het team zal na afloop ontploffen van energie. Het wordt beslist het team event van het jaar!

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR p.p.
Prijs excl.: Vanaf 30,00 EUR p.p.

Een gegarandeerde voltreffer op elk kinderfeestje zijn onze cocktailworkshops voor kids

Cocktail workshop kids

Zou het niet geweldig zijn mocht uw zoon of dochter verrast worden met een cocktailworkshop voor het verjaardagsfeestje? Klasgenoten zullen er nog jaren over spreken. Deze creatieve en knotsgekke activiteit is volledig gericht op kinderen. Samen met de bartender-entertainer creëeren de VIP kiddo’s enkele fantastische cocktails die ze nadien lekker leeg slurpen. Maar het blijft niet alleen bij het realiseren van adembenemende brouwsels.
De jonge barmannen en barvrouwen zullen het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Zet die zintuigen op scherp want de uitdaging gaat van start!

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 29,99 EUR p.p.
Prijs excl.: Vanaf 24,78 EUR p.p.

Leer de beste mocktails maken met deze Baroness cocktail workshop

Mocktail workshop

U hebt het eerder voor healthy drinks die er blits en fancy uitzien? U organiseert na de workshop nog een geweldige fiets/autorit? Of u houdt gewoon niet zo van alcohol, maar wel van cool ogende cocktails? Hoog tijd om enkele hippe non-alcoholische cocktails te maken!

Samen met de bartender ontdekken jullie deze sappige dranken. U zal verbluft staan van de mogelijkheden die het land der mocktails biedt. Zet jullie schrap want jullie smaakpapillen krijgen een heuse traktatie. En dat gebeurt niet door ons, u bent de bartender voor één dag.

Verder kiest u zelf of u wat dieper wilt graven in het Woud der Dranken. De afkomst en verhalen rond de verschillende ingrediënten zijn ongetwijfeld een ware ontdekkingsreis voor de foodies. Wilt u echter wat meer actie en entertainment, dan kiest u uiteraard voor het ‘spelelement’. Het wordt een onvergetelijke activiteit!

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR p.p.
Prijs excl.: Vanaf 30,00 EUR p.p.

Baroness Cocktail workshop friends

Hallal cocktail workshop

U hebt eens zin in wat anders. Gelijk hebt u!
Ga volledig uit uw dak met de lekkere en hip uitziende mocktails.

Onze bartender leert jullie deze verfrissende hallaldranken te mixen. Heerlijke dorstlessers vloeien nadien uit jullie shakers. Maar daar stopt het niet…
Zin om wat meer te weten over de specifieke ingrediënten? De barmaid is uw gids in deze intrigerende wereld. Wenst u eerder extra actie en amusement, kies dan beslist voor het ‘spelelement’. Het wordt een fantastische gebeurtenis!

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR p.p.
Prijs excl.: Vanaf 30,00 EUR p.p.

Ontdek de beste Ginto's met deze Gin & Tonic workshop van Baroness

Gin & Tonic Tasting

Gin was en is nog altijd helemaal terug van weggeweest. Gin en tonics zijn dan ook een standaard geworden op haast alle menukaarten in België.

Baroness ging voor u op zoek naar een gin met aandacht voor elk onderdeel en ingrediënt. Bij deze workshop proeft u bijzondere gins waar u de oorsprong van de alcohol écht kunt proeven. Uiteraard combineren we dit met de gepaste garnituur en tonic. Geniet samen met uw gezelschap van een exclusief topaanbod en beleef een schitterende bijeenkomst.

Duur: 2u30
Prijs incl.: Vanaf 36,30 EUR p.p.