SELF-SERVICE BAR

U wilt graag eens wat anders dan de doorsnee koffiebreak tijdens uw seminarie of presentatie? Baroness heeft voor u de gepaste oplossing. Wij komen naar u toe met het nodige materiaal, glazen, ingrediënten… en toveren de ‘break room’ om naar een self-service cocktailbar. Indien gewenst, houdt Baroness tijdens het event een oogje in het zeil. Na afloop komen we de bartools terughalen en heeft u een geweldig event georganiseerd.

De genodigden kunnen zo op een speelse manier ontspannen én genieten van hun zelfgemaakte-, -al dan niet- alcoholische cocktail. Netwerken was nog nooit zo leuk!

Bloody self-service

Er is niets zo bekend als de opkikker Bloody Mary. U en uw gasten kiezen dan uiteraard zelf of het een virgin, pittige, zoete, droge, citrusachtige versie wordt…Een ding staat vast, iedere voorkeur is mogelijk!

Mojito self-service

Uw publiek kent ongetwijfeld de zonnige Mojito. U bent er ook zeker van dat ze deze cocktail zelf willen maken. Een beetje zoet, citrus, een bittere touch, virgin…Laat uw genodigden deze keer zelf experimenteren en genieten van een plezierige break!