BAR CATERING

Organiseert u nu een presentatie, opening, personeelsfeest, huwelijk, bachelorfeest, poolparty,… Een ding staat vast, voor u moet het event ‘af’ zijn. Baroness helpt u dan ook graag verder om uw feestelijkheid tot een topper te maken.

Met enthousiasme en professionalisme realiseren we de barcatering die u verkiest. De verschillende thema’s vindt u hieronder. Mocht uw idee hier niet aan bod komen dan luisteren we graag naar uw vraag en beantwoorden deze met een brok creativiteit.

Bovendien staat gastvrijheid bij Baroness op de absolute nummer één. Waarom? Omdat u en ook wij willen dat elke gast zich welkom en vereerd voelt.

Gin & Tonic bar

Verwen u gasten met een exclusieve G&T bar die uw zintuigen plezieren. Het aanbod van gins is de afgelopen jaren gigantisch uitgebreid. Baroness zal dan ook met passie een uitstekend én vooral kwalitatief aanbod voorzien, met een knappe afwerking, lettend op alle details. Geniet samen met uw gasten van deze moderne ‘gin craze’ en maak van uw event een geweldige belevenis.

Hawaiibar Tikibar

Aloha! Waan u in het tropische Hawaii met cocktails die de zomer benadrukken. Rumcocktails zoals Zombies en Mai Tais zijn een absolute must voor deze happy feel good bar. Breng de zon naar uw bijeenkomst en het feest kan beginnen!

Mojito bar

Deze Cubaanse uitvinding heeft elke hoek van de wereld veroverd. De populariteit van deze cocktail heeft beslist te maken met het verfrissend karakter en de schoonheid in het glas. Bij dit concept brengt Baroness een hommage aan de Mojito. Speciaal voor u en uw gasten realiseren we de meest gekende en nieuwste versies van deze zuiderse cocktail. Mmmm…Salud!

Explosive Mixology

Vernieuwende smaken realiseren door vernieuwende én gekke technieken. Kiest u voor de bar Explosive Mixology, dan creëert u een moment dat onvergetelijk wordt door de visuele kracht en passie die deze cocktails uitstralen. Cocktails met een rokerige toets, cocktails met homemade foam, cocktails on fire, cocktails met de nieuwste haast onbekende mixers… Kortom cocktails die alle zintuigen strelen en uw geplande activiteit tot een groot succes garanderen!

Vermout bar

De Fransen, Italianen, Argentijnen en Chilenen weten het al langer. Het aperitief uurtje onder de zon, dat moet en zal beleefd worden met vermout. Til uw event naar een hoger niveau met deze heerlijke bitterzoete dranken. Vermout stond lange tijd achteraan op de bartenders kast, maar is helemaal terug van weggeweest. Baroness zegt alvast santé, salud en gezondheid!

80’s and 90’s

In cocktailland huiveren de meeste bartenders van de jaren Tachtig en Negentig. Niet voor niets worden deze decennia aanzien als een dieptepunt in de mixology. Verse en kwaliteitsvolle ingrediënten stonden haaks op ultrakleuren in de gekste glazen. Maar wie houdt er nu niet van kleurrijke, fruitige en vaak ook zoete cocktails? Baroness stapt voor u in de auto van Back to the Future en gaat de uitdaging aan. Voor uw event creëren we cocktails volledig gebaseerd op deze uitbundige jaren in de geschiedenis. We schrappen de bewaarmiddelen en gaan volluit voor verse en vrolijke cocktails. Bent u klaar voor een knallend feestje?

Ladies cocktail

Een bijeenkomst speciaal voor dames? Daar horen cocktails bij, speciaal voor dames!
Niet alleen Cosmopolitans zijn een uitstekende ijsbreker voor een ladiesnight. Baroness shaket voor u en uw gasten een top menu van heerlijke cocktails die smaken naar meer. Fashionable, vrouwelijk, smaakvol en hip. Maak er een top bijeenkomst van, waar elke dame van droomt!

Gentlemen’s club

Een Whiskey Sour, Martini Dry… zijn typische cocktailhits voor mannen. Bent u op zoek naar een avond waar elke man zich James Bond voelt? Ga dan voor deze schitterende Gentlemen’s bar. Heren, u mag er gerust mee uitpakken, het wordt een hip, heerlijk en vooral indrukwekkend evenement.

Gatsby

De Roaring Twenties en dus ook de Prohibition Era (drooglegging) is een schitterende dimensie om uw feestelijkheid wat extra pit te geven. Zet u schrap voor de meest classy cocktails en beleef een avond als de jetset van toen. Trek die smokings en chiffon-jurken aan en dans de Charleston, met een Gatsby cocktail in de hand…

Classic cocktails

U houdt van de classics die bekend en bemind zijn door iedereen. Uw gasten kunnen tijdens uw feest genieten van de zogenaamde cocktails die u in elke soort cocktailbar kunt vinden. Een Long Island Iced Tea, Cosmo…zijn enkele van deze bekendheden die gespot worden op alle cocktailkaarten. Bereidt u alvast voor op gasten die laaiend enthousiast zijn over uw event!

Belgian beers cocktails

Hoewel we het soms vergeten is het Belgisch bier berucht en bekend in heel de wereld.
Bij dit catering voorstel verweven we graag onze Belgische trots met de Amerikaanse cocktailcultuur. Verbaas uw gasten met de mogelijkheden die ons bier te bieden heeft. Uw thuis is vanaf nu waar uw biercocktail staat. Verfrissend, dorstlessend en vooruitstrevend.

Party drinks

U heeft wat te vieren en dat mag uren duren. Bepaalde cocktails zoals longdrinks passen beter bij dat soort feestelijkheden. Deze dranken zijn vaak ‘gemakkelijker’ te drinken omdat ze aangelengd worden met softdrinks, sappen of soda. Kortom, u kiest voor dorstlessers die party drinks zijn. Let’s get this party started!

All in the mix

“Les goûts et les couleurs ne se discutent pas.”
U heeft niet echt een voorkeur voor een thema, maar u wil uw gasten zeker verrassen met een uitstekend cocktailaanbod met allures. Baroness voorziet voor u een mix van moderne cocktails die gesmaakt worden door iedereen. Zoet, citrus, bitter, pikant…elke voorliefde wordt verwend. Bereidt u voor op een schitterend event!

Halal cocktailbar

Als partyplanner wilt u uw gasten verbluffen met een uitstekende service, organisatie en sfeer. Wij helpen daar met passie en plezier aan mee door een piekfijn aanbod van mocktails te voorzien. Maak uw event een succes met non-alcoholische cocktails die door iedereen gesmaakt worden. Uw activiteit, event, bijeenkomst wordt ongetwijfeld de ‘talk of the town’!

Mocktailbar

U organiseert een bijeenkomst die moet stralen van energie. Mocktails zijn hier het antwoord op! Baroness shaket voor u en uw gasten heerlijke exclusieve non-alcoholische cocktails. De creativiteit, klasse en lekkere smaken van deze cocktails, maken van uw activiteit een onvergetelijk event.

Allergenen cocktailbar

U bent een gastvrouw of -heer die geeft om haar of zijn gasten. Dat verandert uiteraard niet, wanneer ze allergisch zijn aan bepaalde ingrediënten, integendeel u gaat voor de ‘extra mile’. Bij deze cocktailbar luisteren we naar uw behoeften en creëren we cocktails volledig op maat. Is het nu een gluten-, lactose-, noot-,…allergie of zijn uw gasten gewoon veganisten? Laat het ons weten en we realiseren voor u een uitmuntend cocktailmenu!

Eigen keuze

U heeft een specifiek menu voor ogen én u wilt dat dit voortreffelijk wordt uitgevoerd. Met volle energie en passie willen wij dat voor u en uw gasten waarmaken. We shaken, stirren, rollen, mixen, blenden… wat u wenst. Vertel of schrijf ons uw idee en voor u het weet kan het feest beginnen!